SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI

Assalamualaikum..





Hari ni rasa rajin plak nak join segmen2 ni.. 
Segmen ni khas untuk sapa-sapa yang selalu share iklan Churp2 @ 8Share tapi earning tak bergerak langsung.. Hehehe..
Korang just buat entri je pastu tepek la link iklan korang kat dalam entri tu tapi terhad kepada 5 link je tau??



Korang kena jujur ye? 
Takleh tipu2 kata dah klik tapi sebenarnya tak klik pon..
Hihihi...



41 comments:

  1. dari segmen yang sama.suda klik2
    Jemput klik2 :)
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  2. Done click yours , Jujur ! Hihi , Datang dri segmen yang sama , kalau belum tekan , Dipersilakan ^_^ , Kalau dah tekan , Tenkiuu ^_^
    http://nurulalya13.blogspot.com/2013/07/blog-post_28.html

    ReplyDelete
  3. saya singgah sini klik iklan ^^

    btw senarai peserta dah keluar, boleh lah blogwalking dan klik iklan dorang
    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-segmen-jom-klik-iklan.html

    ReplyDelete
  4. klik sini ... dari http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam ramadhan.. Saya klik iklan awak dan follow sini sekali.. Tak percaya? Lihat di followers. Kalau takde dah lama follow la tu

    Jemput klik iklan saya pulak.. Ada tambahan 1 iklan *Link 6*

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oredi follow & klik ur link dear.. thanks eh.. :)

      Delete
  6. datang sini follow dan klik iklan awk =) jom klik iklan sy plak

    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. dah klik & follow ur blog too.. ^__^

      Delete
  7. Hai ! sally daripada segmen yang sama…done blogwalking sambil klik iklan…boleh datang jenguk blog sally pula lepas ni…sally follow sini ye..kalau takde…jangan follow sally balik..okay?

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  8. Hai ! sally daripada segmen yang sama…done blogwalking sambil klik iklan…boleh datang jenguk blog sally pula lepas ni…sally follow sini ye..kalau takde…jangan follow sally balik..okay?

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks follow & klik.. da follow & klik iklan awak jgk.. :)

      Delete
  9. dari segmen yang sama follow sini dan tentunya klik iklan .. :D
    http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  10. done klik iklan2 tu..hhu..

    http://kataubaid.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html#comment-form

    ReplyDelete
  11. Singgah sini klik iklan awak terima kasih klik iklan saya ^^

    ReplyDelete
  12. Done click yours. Click mine too ;)
    http://axnanwr.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. ur wlcme.. thanks jgk sbb klik.. nnt datang la lg tlg klik.. hehe..

      Delete
  14. Done clicking :) Click mine :)

    http://imbeingme96.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  15. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    done clik..+iklan nuffnang sekali..jom click iklan saya pulak.. ^^ thanks

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    Done klik iklan awak & follow sini #624. Jom terjah blog Tiey jugak :)

    ReplyDelete
  17. done . +.+

    http://ernaeer.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  18. done klik . jemput singgah kat blog saye
    http://twentysep.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  19. datang dari sama segmen.Done follow adik...
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  20. datang sini dari segmen yg sama..
    dah klik iklan2 tu..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete
  21. blogwalking dari segmen yg sama :)

    jemput dtg sini n klik2 iklan nenot ''SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI''

    p/s; nenot dh iklan awak..hehehe

    ReplyDelete
  22. done klik iklan awak
    http://www.sweetmamaintan.blogspot.com/2013/09/segmen-jom-klik-iklan-bersama-farah.html

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain