Persediaan

Assalamualaikum WBT & hai korang~





Ni roommate aku tolong buatkan kat kedai tadi..
Bila dah ada nametag ni tetiba rasa nervous la pulak..
Macam nak gi ngajar dah pulak.. 
Hehehe..


Semester ni kitorang akan belajar cara nak mengajar..
Lepas tu semester 7 iaitu semester depan nanti, kitorang akan pegi Latihan Mengajar (LM) kat sekolah..
Tapi tak tau lagi la sekolah mana nak pegi..


Oleh kerana aku & the geng amik kursus IT maka kitorang kena la cari sekolah kat negeri2 yang dah ditetapkan contohnya Perak, Pahang, Penang & lain2 yang ada subjek ICT..
Sabah/Sarawak tak leh sebab jauh.. 
Susah lecturer nak gi observe nanti..
Kalau la boleh, alangkah bahagianya daku~
Huhuhu..


Aku bercadang nak buat GA, ada yang join jadi sponsor tak?
Kalau nak, gtau kat komen nanti eh? :)




29 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan.. :D

    ReplyDelete
  3. Salam nurul..eh cikgu nurul hehe..
    GA?.. Apa tu? .. Adakah Give away?.. Kalau salah teka maafkan saya huhuuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. eh blum jadi cikgu lg kak.. hehe..
      iya, giveaway la tu kak.. mo jadi sponsor ka? hehe..

      Delete
  4. best of luck cikgu aini: harap2 nanti mengajar kat sekolah anak kak ana di rawang,untung dapat cikgu comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak ana..
      best jugak tu kalau dapat kat rawang.. tak jauh sangat dari umah sewa.. hehe..

      Delete
  5. mesti seronok kan latihan mengajar kan anne..ehh bila anne nak buat ga insyallah kita nak jadi sponser..t pm la lya kat cne https://www.facebook.com/sweetie.cool...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, kalau ikutkan senior2 kitorang memang seronok.. mungkin mula2 je nebes sbb tak biasa lagi ngan student kan.. hehe..
      thanks dear, nnt anne pm eh? :)

      Delete
  6. hai cikgu aini..hehehe...

    kita! kita! kita nak sponsor :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai murid.. hehehe..
      okei, nanti anne buat entri ye? pastu bru pm.. :)

      Delete
  7. Ahahah qilah yg berdebar baca ni hihihihi best of luck ya kak anne sayang hiks <3333
    btw!!! goodluck in finding sponsorrss heheheheh :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak lagi berdebar.. cane la nak ngajar budak ni.. hehehe..
      thanks my dear qila.. nanti join tau? the more the merrier kata omputih..
      kekeke~

      Delete
  8. aiii ain..cunnya name tag dia..nurul aini..mksdnya cahaya mata ku kan? ke salah..erkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, betul la tu maksudnya.. cahaya mataku.. hehehe..

      Delete
  9. All the best anne.buat la GA tu,mesti ramai yg join.akak boleh join GA tu je..hehee baru je jadi sponsor blog lain..sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak atien.. nanti join tau GA ni? kot2 boleh menang hadiah.. hehehe

      Delete
  10. Hi Cikgu Nurul Aini! Hehe..good luck in teaching! Sy pun tgh mengajar jg skrg, but just as guru ganti. Walaupun sementara, tp rasa mcm da jd fix career..hehe. Teaching is fun, I love it ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi aemy! hihi..
      thanks dear.. best la dah ada pengalaman, sy x pernah ajar student lagi.. ni yg nebes ni.. hehe

      Delete
  11. Gudluck bakal cikgu!mcm niesa pun excited lak tgk org nk jd cikgu...hehehe

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain