Jawapan kiriman misteri

Assalamualaikum & hai semuaaaa~


Misteri la sangat kan?? Hehehe..
Sebenarnya, kiriman tu adalah benda kat bawah ni...




Taraaaaa!!!!!!!
Nampak tak apa benda atas ni??
Hehehe.. Ni la kain cotton yang aku beli & nak jual nanti..
Aku belum cukup bertuah lagi nak menang GA.. Hukhukhuk..


Kain ni semuanya ada 6 pasang..
Kain ni kain matching, means ada 2 jenis kain yang dipadankan (2m+2m).
Cantik tak? Cantik tak?? Terlebih eksaited dah ni.. 
Sebab kain2 ni cantikkkk sangatttt.. Hihihi..


Agak2 ada yang berminat tak nak beli?
Kalau ada, nanti aku upload gambar kain yang sejibik-sejibik..
Baru puas mata memandang & berat dompet melepaskan duit pergi..
Hahahahaha..


Maybe next day pun akan ada abam pos laju datang umah hantar something..
Yang tu pun tak sabar nak tunggu..
Nak tau apa?? Nanti aku update belog eh? Hihihi..


Oh ya, ada lagi tak yang nak jadi sponsor?
Aku cari lagi 2 orang..
Tapi tak leh la sponsor topup coz yang tu dah ada 3 orang yang sponsor..
Hihihihi..





17 comments:

  1. Wah lawa2x. Tiey rasa cam berminat nak sponsor. Nanti tiey pm awak keh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa kan? hihi..
      okei dear, jgn lambat tau?
      28hb ni last submit details sponsor.. hihi..

      Delete
  2. rasa macam nak jadi Sponsor awak..kita pm nanti k

    ReplyDelete
  3. Mmg cantik,,inhat hadiah GA anne tadi..ngeee:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la.. untung la kalau dapat hadiah GA kain cantik macam ni kan? hihi..

      Delete
  4. Replies
    1. hihi.. memang sangat2 cantik.. tergoda i sebagai tokey.. hehehe..

      Delete
  5. ok la tu anne ada juga pendapatn sampingan kan..menabung cne lanegi & british council

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, lagipun anne memang suka bisnes dari dulu lagi.. hihi..
      thanks lya.. ^__^

      Delete
  6. Ada tgk kak anne update kt ig...hehehe...cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. tak sabar2, memula nak update kat blog dulu tapi malas nak tunggu terus update kat ig..
      kekeke~

      Delete
  7. Sampai hati tak pilih kita jadi sponsor :(

    p/s : kain cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak pilih la cik sally syg oii.. terlupa dek kerana kesibukan.. hihi..
      sory tau? jom la pm anne laju2.. hehe..

      Delete
  8. Waahh bagusnya semangat anne ni. Dlm bz study pun rajin nak berniaga.. Cayalah!..:) uploadlah anne akak nak tgk hehe..
    Anne adakah sya termasuk dlm sponsor yg topup tu? :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain