Yuhuuu~ I'm backkkk!!!

Assalamualaikum uollsss!!!


Hihihi.. Eksaited sangat dah jumpa blog kesayangan ni..
Meh nak pelok ciom dulu.. Muah muah kat blog.. Kekeke~
Sawang2 takde sebab dah ada yang rajin tolong bersihkan time aku takde..
Thanks to those yang rajin singgah blog ni walaupun cik punya blog tak aktif..
Thanks jugak yang rindu2 kat aku tu..
Rindu korang jugakkk!! Mihmihmih..


Sekarang aku dah ada kat Tanjung Malim..
So, sape2 nak jumpa & belanja aku makan, dipersilakan..
Pinjaman tak masuk lagi nih..
Muahahahaha..


Esok dah start kuliah..
Macam tak caya ja aku dah semester 6..
Ada baki 2 semester lagi, insya Allah..


Okeh, nanti aku update lagi..
Ni just untuk gtau je yang aku dah balik..
Bajet pemes betol kan??
Hehehe..
Nanti aku jalan2 g blog korang eh?
Nak reply komen2 dulu nih..
Hihihi..


Selfie - amik dari Instagram.. hehe


28 comments:

  1. Replies
    1. thanks akak! :)
      pasni rajin2 la singgah ek? hehe

      Delete
  2. selamat kembali anne..mesti byk crita menarik masa cuti kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks asha.. :)
      banyak jgk la.. ntah sempat ke tidak nak update ni..
      hehehe

      Delete
  3. welkang bek anne nurain.. amik kos apa kat tg.malim? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu beri2 mac.. hehehe..
      amik kos teknologi maklumat (pendidikan).. :)

      Delete
  4. Piwit piwittt yayyyyyyyyyyyyyyyy
    you're back :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pieewwwieettttttt!!!
      yeahh.. dah boleh golek2 gi blog qila hari2.. hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. miss u too mama..
      banyak dah anne ketinggalan entry2 mama.. hehe

      Delete
  6. kak anne!welcome back!wahh..dh start new semester..gudluck kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sygsss.. hehe..
      first week ni busy sikit atur jadual..
      hehe

      Delete
  7. hai anne... wah serius lma xnampak anne :) welcome back

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak lieya~
      sebulan bercuti memang susah nak jumpa blog..
      apa lagi nak bw.. hehe..

      Delete
  8. Haaaiii... budak comel dah balikk?? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, cuti semester dah habis.. kuliah pun dah start.. huhuhu..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain