Pencarian sponsor untuk GA


Assalamualaikum & hai semua!!


Aku bercadang nak buat GA atau nama dalam IC, Give Away..
GA ni sempena bulan kelahiran aku iaitu bulan Mac..
Kiranya GA sempena birthday aku la ni..
Kekeke~


Dah terbalik dah kan?
Dulu2 birthday girl dapat hadiah, sekarang birthday girl pulak yang bagi hadiah..
Tapi tak salah kan?? Hehehe..
GA ni jugak bertujuan untuk menghargai korang2 yang dah singgah kat blog aku ni..
Gara2 korang la blog aku dapat CPUV..
Walaupun sekarang dah takde CPUV yang melekat.. 
Isk.. Isk.. Isk.. Sedeyy makcik..

Google

Oleh itu, aku nak juga cari sponsor untuk GA aku ni..
Ni pestaim aku buat GA, pestaim jugak cari sponsor..
So, mohon maap in advance kalau2 ada tersilap kata @ cara..


Kelebihan menjadi sponsor

1. Boleh menjana trafik ke blog korang.
2. Dapat mengeratkan silaturahim.. 


Syarat menjadi sponsor

1. Mestilah seorang blogger warganegara Malaysia..
2. Sebarang bentuk hadiah adalah dibenarkan.. 
Sukati la nak topup ke, nak edit blog ke, nak bagi wallpaper buatan sendiri ke.. 
Asalkan bukan hadiah yang mencarut, eh mengarut ye??
3. Hanya 2 syarat je boleh, follow @ like.. 
No klik2 iklan eh? Terpulang la nak suruh follow blog ke, twitter ke, instageram ke.. 
Tak pun like gamba ke, like page ke.. Mana2 pun boleyyy tapi limit 2 je taw? 
Auww, tergedik sikit.. Hahaha~


Pencarian sponsor ni sampai hujung bulan ni je eh?
Sebab GA ni akan berlangsung selama sebulan, bermula pada 1 Mac..
So, tunggu apa lagi? Cepat2 la PM aku kat pesbuk Nang Nur Ain.
Nak add as friend pon boleyy.. ^___^
Nanti PM gtau nak sponsor apa & gtau jugak syarat2 korang eh?





17 comments:

  1. goodluck in finding sponsors kak anne :D :D kaching kaching hihihihih

    ReplyDelete
  2. salam anne...ingt nk jgk jd sponsor anne..tp dah janji ngn kwn nk wt GA gak..nt len kali kita wat sama2 ya..go anne go!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm tiqi..
      xpe, janji tiqi join je nanti.. hihi..

      Delete
  3. Good luck dear. Tiey berhajat nak sponsor jgak tp memandangkan sem baru dah nak start so xde masa nak fokus pasal blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear..
      takpe, just focus in ur study k? ^__^

      Delete
  4. weee. anne wt GA.. kak nak la jadi sponsor.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Salam anne.. saya berminat nak join sponsor. :) Boleh email saya ? Chi_starfire@yahoo.com. Thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. email sent.. dah dapat tak? hihi..

      Delete
    2. Hehe dah dapat anne ..thanks! Ada akak reply tu ..ada dapat :))

      Delete
  6. aya nak jadi sponsor..tp xtau nak berhubung mcm mana..fb aya sudah deactive..hurm :(

    ReplyDelete
  7. emel aya boleh? ayazuki222@gmail.com :)

    ReplyDelete
  8. alahai... terlepas tarikh la pulak.... nak sponsor boeh?

    ReplyDelete
  9. kalau boleh sponsor agy... boleh tak email sini bgtau... syazrahtarmin@gmail.com.. ty :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain