Senarai Hadiah Anne Nurain's Birthday Giveaway

Assalamualaikum WBT & hai!!


Jom tengok senarai hadiah yang ada!!



Ucapan kreatif, menarik, tertarik, kau memang dabommm..

Shawl pelangi - GojessBoutique



Top Referral

Hadiah misteri - Kak Lieya Von Jay


Pilihan atok Random.org

Kerongsang handmade sepasang x 1 pemenang (Asha Lya)




Tudung bawal x 1 pemenang (Syazrah)




Buku x 1 pemenang (Kak Iza - Msredcheesecake)



3 Hair clips x 2 pemenang (Tiey Smilez)


Banner x 1 pemenang (Vidolaa)
Header x 1 pemenang (Vidolaa)
Shiseido Mask x 2 pemenang (Cik Hijau)
Reload RM10 x 1 pemenang - (Miss Boo)
Topup RM 10 x 3 pemenang (Aya Zuki, Niesa, Una Chenta)
Reload RM5 x 2 pemenang (Alyani Matshah)


Okei, senarai hadiah dah bagitau..
Next time senarai peserta pulak..
Bagi yang dah join & baru nak join PLEASE jujur okei?
Ikut semua syarat yang ditetapkan..
Jangan sampai aku nyanyi lagu Jujur by Radja tu ye??
Hehehehe..


11 comments:

  1. Hadiah Hair button clips by Tiey smilez xde tuu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss soriiii.. tertinggal.. ok2, japg anne update k syg? hihi..

      Delete
  2. banyaknye hadiah...lama ika tak singgah rupanya ada buat GA ye..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, ramai yang nak jadi sponsor..
      ada masa nnt ika join la ye? :)

      Delete
  3. Salam anne..
    Rasanya email akak tu ada masalah.. check dalam bulk mail pun tak ada..huhu.
    Nanti saya PM dalam FB anne k :).

    Dan tq so much sebab update akak dalam GA ini. Thank You! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      mungkin la tu, anne pun dah byk kali cek emel kot2 akak ada reply.. hehe..
      okei, anne tunggu eh? :D

      Delete
  4. all the best semua.. comel je yg pin tu.. hihi.. licha klik nuffnang anne tau

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain