Review produk??

Assalamualaikum & salam Jumaat everyone!! 


Fuhh selama ni aku memang tak pernah nak review2 produk bagai ni.. Review drama Korea ngan novel pernah la. Nak tengok drama Korea yang aku pernah review boleh tengok SINI, SINI, dan SINI. Tak banyak mana ponn..


For the first time in forever~ Cehh ternyanyi lagu Frozen lak.. Hehehe.. Ni first time aku review produk & produk yang bertuah tu, bertuah la sangat kan? Hehehe.. Produk tu adalah produk yang semakin hangat di pasaran iaitu Clinicell Oral Skincare. Rasanya korang pun mesti perasan kan sekarang ni, ramai dah blogger yang buat review tentang produk ni.




Clinicell ni aku dapat free tau? Just emel je admin Clinicell tu bagitau nak review produk diorang then diorang akan balas ur emel. Dalam 1 kotak ni ada 15 sachet, aku nak consume 1 sachet sehari. So, kita tunggu kesannya dalam masa 2 minggu lagi. Nanti aku bagi full review tentang kelebihan produk ni.. Bagi yang tak sabar tu, boleh jugak pegi terjah blog2 lain yang ada buat review pasal produk Clinicell ni.. Produk ni best tau?? Jom la kita cuba produk ni secara berjemaah.. Hehehe..


Okei la, nak gi jumpa penyelia final year project ni.. Malasnya lahai nak bersiap.. Hehehe~



Jom join GA kat SINI!!


30 comments:

  1. ehh mcm mana anne boleh dpt free tu..nak juga test..ephyra lya suda pernah test

    ReplyDelete
    Replies
    1. lya just send emel gi admin@clinicell.com.my gtau nak review produk clinicell.. nnt diorang reply la.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. bukan kak, ni ada formula baru lagi.. tp jangan risau, produk ni diiktiraf JAKIM & berstatus GMP.. :)

      Delete
  3. Wah ! Macam best je , macam nak buat review juga je. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom buat review!! hihi..
      send emel kat clinicell laju2.. hehe

      Delete
  4. first time dgr nama produk ni.bestnya dpt percuma.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la try cik tieka.. just emel je diorang.. =D

      Delete
  5. oo..boleh dapat free ke?thanks sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sis, lepas emel diorang & bagi semua butiran yang diorang nak, diorang akan terus bagi tracking number.. sy emel hr ni, esoknya dah dpt.. hihihi

      Delete
  6. wahh lelaki boleh pakai nie ? menyibuk jer haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.. produk ni tak cakap pun pompuan je yang boleh guna.. hehe..

      Delete
  7. wah.. menarik dapat free tu anne.. menabung edu uk dan churp2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak, anne pn tak sangka betul2 boleh dapat free.. hihi.. thanks kak aiza.. =D

      Delete
  8. Wah. Seronoknya dapat produk percuma. Saya pun ada tengok ramai jugalah post pasal produk ni. Memang dah famous dekat Malaysia rasanya. Tak sabar nak baca review awak nanti.

    ReplyDelete
  9. Dapat produk percuma ya dari review produk clinicell, selamat ya

    ReplyDelete
  10. waa.. best la kalau macam tu.. dapat produk free.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. a'ah kak.. nnt diorang akan minta details cth, nama, alamat, url blog, url fb & so on.. nnt diorang akan terus pos.. ;D

      Delete
  12. wah saya pun mau cuba lah, thanks anne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur wlcme dila..
      selamat mencuba! hihi.. =D

      Delete
  13. Wahh..menarik!! Nk try jgk la..hehe..bnd free kot~~ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann? roommate anne pon dah try jgk.. sapa la taknak benda free kan? hihihi

      Delete
  14. mama dah makan ni, lupa nak review.. kikikiki..

    ReplyDelete
  15. kak anne mcm mna rasa produk ni?dia minum kan?susu ke?hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah minum..
      rasa oren, tp rasa betul la oren tu.. hehehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain