Happy Birthday To Me !!

Assalamualaikum..


Morning uolls!!
Hari ni birthday aku yang ke ____..
Sila isi tempat kosong.. Hahaha..


Semalam housemate aku buat surprise kat aku..
Memang tak sangka sangat sebab mula2 ingat tu majlis makan2  ngan our lecturer yang jugak merupakan pemilik rumah sewa kitorang..
Patut la sampai majlis nak mula pun lecturer tak datang2..
Alih2 diorang bawak keluar kek dari bilik..
Ish3x... Tokojut den.. Hehehe..


Apa2 pun, thanks a lot my kesayangan semua..
Tak sangka sampai Min pun ikut subahat sekali..
Rupanya Min pun dah tau yang majlis tu surprise birthday party untuk aku ngan Iyqa yang kebetulan sama bulan lahir ngan aku..
Cuma dia tak datang la, segan katanya.. Hehehe..






Ni la dia muka2 yang telah men'surprise'kan aku ngan Iyqa semalam..
Memang "thorrrrbaeeeekk" la korang punya plan..
Mo bagi berapa bintang yaa??
Hehehe..


Sebelum nak hantar tetamu balik kolej, kitorang sempat ber'groufie' beramai2 kat luar rumah..
Tak kisah dah ngan jiran2 sekeliling..
Orang dok lalu lalang pun mungkin senyum2 kambing ja tengok gelagat budak final year yang tak matang ni.. Hahaha..
Ada banyak lagi gambar groufie, dari dalam rumah sampai la ke luar..
Asik aku jaa yang pegang monopod tuh..
Sampai naik lenguh tangan pegang monopod..
Tapi demi kekawan, I sanggup nokss!!
Hahaha..


Dear friends, aku harap persahabatan kita akan kekal sampai bila2..
Walau dah kawen, anak berderet, aku harap kita semua still kamceng lagi..
Sedih sebab ni last semester kita together-geder..
Korang semua duk Semenanjung, senang la nak jumpa..
Aku sorang ja Sabah.. Hukhukhuk..


Jom habiskan semester terakhir kita dengan kenangan2 yang manis sampai semut pun tak larat. Hahaha..



Much love, 
~Anne Nurain~

13 comments:

  1. InsyaALLAH birthday gurl (eh gurl ka?) hahaha.. Aminn...

    ReplyDelete
  2. eh, student upsi jugak...
    hehe.. btw happy birthday

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, same la kite.. hihi..
      thanks awak.. :D

      Delete
  3. selamat hari lahir anne.. semoga pertambahan usia seiring dengan pertambahan amalan.

    ReplyDelete
  4. Laahaii Suwit gilaaaaaaa T_T Hahaha Bestttt aaaaaaaaaaaaaaaaa.. Hehe Happy bday kak. Love youu. Moga semua impian dapat dicapai dengan jayanya okey. Amin, in shaa Allah. Makin cantik eyh =P Wiwit.

    ReplyDelete
  5. wah.. happy belated birthday kak anne.. :) smoga diberkati.. murah rezeki.. dan dpermudahkan sgala urusan.. :)
    *sebak.. teringat dekat kenangan kawan2 dan cikgu2 nyanyikan lagu birthday untuk yaya*

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday anne, semoga murah rezeki, panjang umur :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain