V-Sireh?? Pernah dengar tak?

Assalamualaikum..


Hai!!!
Pernah dengar tak produk Vsireh ni??
Ekceli VSireh Beauty Expert sekarang dah ada 4 produk which is...



V-Sireh Jus Premium Wanita
(SM : RM39 | SS : RM43)




Olicandy
(SM : RM59 | SS : RM63)




VS Lip Glow
(SM : RM29 | SS : RM32)




Hoodia Candy
(SM : RM79 | SS : RM85)


Semua produk ni memang bagus tau??
Aku dah try Olicandy & Jus V-Sireh tu..
Next entry aku update pasal setiap produk beserta feedbacks sekali..
Baru orang len boleh percaya..
Ye dokk?? Hihihi..


More info boleh tengok kat IG aku, @_thenuruls.
Aku agent sah under Stokis Vsireh Perak. :)
Siapa berminat boleh whatsapp +6010-2832757 ye??
Thank u darls ^__^



5 comments:

  1. semoga success dalam perniagaan vsireh products :)

    ReplyDelete
  2. macam menarik je produk-produk di atas :-)

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar tapi pernah baca Cikgu Anne tulis kat blog dia! :P

    ReplyDelete
  4. ooo produk wanita. silap drop komen lak . hehee . kbai

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain