Jangan lupa aku..

Assalamualaikum & salam sejahtera.. :)


Hai korang!! Pe kabar? Harap sihat la yek?
Dah macam tulis surat zaman kanak2 dulu pulak kan? Hehehe..
Sekarang ni aku dah ada kat LCCT, tunggu flight ke Tawau pukul 12 nanti..
So, dengan ini patik mengumumkan.....
Jeng.. Jeng.. Jeng...
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||

Patik akan bercuti dari BW & hapdet blog patik..
So please, dont miss me..
Hahaha.. Perasan je kan, macam je ada orang yang rindu aku.. Hehehe..
Kat kampung susah nak online, kalau dapat online pun kejap je..
Lepas tu tension sebab line selloooww melloooww..
Kalau ada apdet pun mungkin auto publish atau pun entri ringkas dari aku..


Harap korang tak lupakan aku selama sebulan ni.. T___T
Boring2 nanti singgah la blog aku, kesian dia nanti terbiar selama sebulan..
Nanti korang tolong la bersihkan habuk2, sawang2 & segala bagai yang ada kat blog ni..
Sambil2 tu klik la tabung kawen & google ads aku ek? Muehehehehe..


Okey la korang, jaga diri baik2.. Jangan nakal2.. 
Kalau rindu aku baca la post2 lama kat blog ni.. Hehehe..
Salam.. ^___^ 




20 comments:

  1. Wah bestnya balik kampung dah...kirim slm dgn Sabah...sy nnti bulan mei bru dpt balik :(, anyway, safe journey!

    ReplyDelete
  2. Sebulan? R u serious or what????
    Nanti sape nak jd kawan qila TT_TT
    hehehehe ok kak anne!!! Jgn lupa auto nanti tau ;)

    ReplyDelete
  3. take care always kak anne!nnti kalau line dh laju boleh la kembali bersiaran mcm biasa kan..gonna miss u!!xoxo :D

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti cik belog! jangan rindu2 kat belog ni nanti ea... :)

    ReplyDelete
  5. jaga diri bebaik, jangan nakal ya hehe :D

    ReplyDelete
  6. lamanya bercuti yunk..selamat bercuti erk....nanti aku tolong lapkan habuk kat blog mu ne..hehehe

    ReplyDelete
  7. sama la.. skrg dah mula cuti sem.. esok lusa dah balik kampung.. kat sana x de line tenet.. tak tau apa yg bakal terjadi dengan nasib blog. heheh

    ReplyDelete
  8. bawak balik ole2..penat kitorang sapu sawang kat blog ni :D

    ReplyDelete
  9. Sebulan? Awhhh lama nya kak Anne bercuti dari blogging. Kalau Nad tak boleh oh :( Baru 4 hati tak update pun dah rindu semacam je hihihi

    ReplyDelete
  10. Hahahaiii kak Anne!! Lama sgt ni menghilang meh la blogging balik

    ReplyDelete
  11. enjoy your holiday anne :))

    ika pun on off on off online sekarang ni sebab superb busy ahahahha
    insyaAllah walaupun tak kerap, still akan jenguk2 anne jugak :))

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain