Birthday GiveAway by Cik Ayue

Assalamualaikum & salam jumaat eberibadi! :D


Jom join GA ni!
Hadiah best2 tau? Syarat pun senang je..
Just follow blog, twitter, like page & add to circle..
Very the simple right?
Hehehe..


Klik banner untuk join! :)


GA ni jugak bertujuan nak bagi laaaagi banyak pilihan pelamin & baju pengantin
untuk Cik Ayue kita ni..
So, jom join reramai bagi cik Ayue pening nak pilih..
Hahahaha.. Gurau je eh cik Ayue sayang.. :D

Ni baju pengantin pilihan aku, tapi baju pengantin lelaki tak jumpa plak.. hehehe..
Mula2 tadi nak cari baju kaler2 tapi bila nampak je baju ni aku terus jatuh cinta..
Bila la aku nak kawin ni.. Tak sabar nak pakai baju macam ni..
Kehkehkeh...

Sumber : Ezzad Zikry Haute Couture


Ni plak pelamin pilihan aku..
Aku memang suka simple2..
*Padahal hari tu dah bincang ngan Min, konon tanak sanding..*
Hahaha..
The reason aku pilih seat macam ni sebab nanti bride & groom boleh duduk rapat2..
Kalau kerusi asing2 tak best laa..
Hahahaha...

Sumber : Lyianaz Bridal

Okehh, sekarang nak tag sape ek??
Aku nak tag...

1. Niesa
2. Kinah
3. Kak Lieya


GA ni terbuka untuk semua blogger tau?
Tak semestinya B2B je boleh join..
Bakal & future B2B pun boleh join..
Hehehe..
Salam.. ^___^

14 comments:

  1. arrrghhhhhh...baju cantek!!!!!
    suke2..hehe..berangan jap. :P
    tq anne sbb join :)

    ReplyDelete
  2. selamat brsegmen anne..mcm best nie kita pun b2b ;)

    ReplyDelete
  3. wuaaa!!teddy bear hadiah dia..tp top refferal..hihi..thanks tag kak anne..nnti sempat niesa join ok..gudluck to u kak anne! :)

    ReplyDelete
  4. Eeee gatalnyaaaa kak anne nk duk rapat2 alaaahai dah kahwin :p
    hihihihi
    betul.
    simple sgt cantik kan hihihihi
    ada nice touch purple dkt situ sangat cantik!!! <3

    ReplyDelete
  5. good luck anne, saya belum lagi dapat2 gambar yg cantik hehe..

    ReplyDelete
  6. smoga kawin cepat,,chewah hehe,,,kawin jmput tau...

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya..salam dari segmen yang sama...singgah dan follow...

    ReplyDelete
  8. cantik baju putih tu..
    all the best..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain