Wordless Wednesday ~26~ : Usia blog aku

Assalamualaikum & salam tahun baru.. :D






Dah boleh masuk tadika.. 
-___-


24 comments:

  1. wah..awal juga ada blog dr tahun 2009 erk?

    ReplyDelete
  2. Wah,lama tu akak baru setahun lebih..hehee btw tahniah.:D
    Anne tau tak kenapa url blog akak dekat feed bloglist x berupdate ye..masih entry lama walau hari2 update entry..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. thanks akak..
      ada problem dekat feed la tu.. sekarang dah ok kan?

      Delete
  3. Lamany ain berblogging..tahniaH2..keep it up ain ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhhh... lamanya. mak aii. kira dah sifu la ni dlam blogging. mohon tnjuk ajar. hoho. btw, Happy new Year ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. xde la smpai tahap sifu..
      happy new year too dear.. :D

      Delete
  5. wahh..lama dh tu tahun ni 6 tahun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah lama tapi sekarang ni baru aktif balik.. hehe

      Delete
  6. Replies
    1. ala, xpe.. masa tu tak penting pun.. yang penting kita enjoy dalam berblog.. hehehe

      Delete
  7. wow. Tuanya!!! hahahaaha.
    Bagus lah tu :D
    Huhuhuhuhu boleh masuk tadika, tak lama Sk, pastu SMK xD
    Hihihiihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana da tua, baru budak tadika lg la.. hahaha..

      Delete
  8. Wahh lama2.. tahniah. Semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  9. dah lama anne berblog kan, moga terus berjaya dalam dunia blog :) happy new year :)

    ReplyDelete
  10. semoga terus gigih berblogging ya anne :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. haha.. xla senior mana pun, banyak entri merapu je ni.. hehehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain