Kini Aku Kembali.....

Assalamualaikum!!! Holaaaa.... Cey, tajuk tak boleh blahhh... Macam apa ja kan? Teehee~~



Sebenarnya beta berasa eksaited yang amat bukan kerana telah berjaya menang kereta Ferrari sejibik didalam peraduan tarik rambut dalam tepung TAPI sebab beta dah ada peluang nak apdet blog beta yang dah lebih sebulan tak ber'update' dan langsung tak dijenguk pun.. Cian dier~~ Huhuhu...


Ada tak yang tercari-cari ngan tuan punya belog yang lupa daratan belog nih?? Ceyy, bajet retis la plak kan? Kehkehkeh~~


FYI... Ceh... Sekarang kan cuti mid sem, so KHAR sekarang umpama aku yang punya. Lebih-lebih lagi line internet yang bapak laju sekarang ni, aku sukeeeeee sangat2.. TAPI... Yang tak berapa best ialah aku tinggal sendiri ja kat umah ni. Seram jugak la kalau dah tengah malam time nak tido, macam-macam la yang terlintas dalam fikiran.. Huhuhu~~


Hah, ni la kolej kediaman kitorang.. Kolej Harun Aminurrashid (KHAR) atau kalau ikut ejaan pacik bas yang selalu hantar kitorang pegi kampus, KEHA.. Hihihi.... Rumah aku nun kat atas tu, yang dalam rounded rectangle tuh.. Kat balkoni tu la tempat kitorang sidai baju tapi oleh kerana ramai yang dah balik kampung maka takde la baju yang bersidai.. Semua sidai baju kat kampung.. Untonglaaaa koranggggg... *Jelessss* =.="


Mungkin lepas ni aku akan cari masa untuk sentiasa update blog aku ni.. Bila tengok blogger lain update blog, aku pun teringin jugak tapi disebabkan aku ni busy kalah lecturer-lecturer aku, jadi tunggu cuti ja la baru dapat update.. 


Kita stop kat sini dulu, lepas ni boringla korang tengok aku update selalu... Harap-harap laaa... Kihkihkih...




4 comments:

  1. Kancil 8349 :: hehe.. mekaseh..

    Emma :: iya tp ndak la jgk dkat kmpus..hehehe..

    BlueiceButterfly :: insya Allah.. hihi..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain