Balik kampung! Oyeahhh...


Assalamualaikum WBT...

Masa ter'publish'nya post ni aku dah ada kat dalam kapal terbang nak balik Sabah..
Ececehh.. 
Bajet nak gtau orang yang ko dah pandai buat auto-publish la tu kan??
Ha ha ha.. Aku jarang2 buat post yang auto publish ni..
Most of the post aku taip then terus publish..


Masa ni dah ada kat LCCT da..
Baru pukul 4 pagi, sedangkan flight pukul 9.40..
Urghhh.. Lamanya lagi..
Mengantuk.. Nak tido tapi tak selesa..
Time2 macam ni dah ramai orang kat sini..
Min dah tido dah kat sebelah tu.. hehe..

Ok, stop..
Otak aku dah jem sebab mengantuk yang amat..
Balik2 menguap, rasa macam nak terkoyak je mulut ni..
Hahaha..

12 comments:

  1. Wahhh.. bestnye dia blk Sabah.. Take care ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Cuti ke cikgu? waa.. syok la cuti :D

    ReplyDelete
  3. ooo..da cuti da cikgu ni..nia pon pernah gak tdo kat airport dlu.waaaa!!gila mengantuk rs nk tekeluar je bijik mata..nk ckp pon da blurr..haaha

    ReplyDelete
  4. Sampai sekarang tak reti auto publish lagi macam mana. hiksss buruk perangai betul. :)

    ReplyDelete
  5. enjoy aa kak balik kampung . hee . awal gila kut pukul 4 pagi dah terpacak kat sana !XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. smgt nak blik kg pny psal kn.. hehe.. xde la.sbnrny flight kitorang awl so kna dtg airport awl la.. klu x kena tggal nnt.. hehehe..

      Delete
  6. thanks pd yg komen.. :)
    dah hbis cuti dah skrg.. hohoho..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain