Pertengahan exam dahhhhh...

Assalamualaikum.. Selamat malam.. =)

Kesian blog ni, dah lama terbiar tanpa sebarang post dari tuan punya blog..
Maklum la bizi yang amat..
Bizi ngan esaimen serta projek yang berlambak macam lambakan pendatang asing kat Malaysia ni..
Hekhekhek..

Bila dah setel segala esaimen dan projek tu, tuan punya blog bizi lak dengan final exam..
Yup, kitorang kat UPSI tengah final exam sekarang ni..
Dah masuk minggu kedua dah..
Next week aku dah ada kat Sabah dahhh...
Uni lain ada yang tengah study week sekarang kan?
Untung laaaa... Kitorang xda study week..
Habis ja minggu 14 trus exam..
Bekakai jugak la mo ulang kaji semua subjek..

Tapi, as we know...
Student U kan hebak-hebak belaka...

Pelajar universiti ialah golongan yang sangat hebat kerana mampu mengulangkaji pelajaran yang diajar selama satu semester hanya dalam satu malam

Kan? Kan? Betul tak? Hehehe..
Okeii~~ Enough, nak sambung study..
Gud luck pada sapa-sapa yang nak exam nanti.. =)
Daaaa....


5 comments:

  1. dah lama ndak singgah ke sini...selamat kembali ke Sabah...dapat melepaskan rindu pada orang2 tersayang...

    ReplyDelete
  2. @Kancil 8349 lama suda terbiar blog ni.. sy pun lama suda ndak p BW..hehe..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain