Teaser utk next update.. cehhh~~


Banyaklah aku punya teaser2 kan?
Ekceli, nak update pasal ujian kenaikan bengkung hari sabtu baru2 ni..
Tapi sekarang esaimen masih taknak meninggalkan aku..
So, next time la aku update ya?
Ni gambar pendahuluan..
kehkehkeh...

Dari kiri - Pina, Zalia, aku laa~~


Muka-muka fresh sebelum ujian..
Tunggu la lepas ujian nanti cmana..
hohoho~~


28 comments:

  1. silat ape ekk??dah lame tggl dunia persilatan ni..mase zaman belajar dl..lupe dah gamaknya..:)

    ReplyDelete
  2. laa.. ingtkan baby je berbengkung. hihihi
    rupa2nya ta lipinggang yer. baru ta.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. kitorang pun kira baby jgk ni..
      kehkehkeh..

      Delete
  3. Salam, kalau nak cuci-cuci mata jemputla jenguk-jenguk blog saya ada long sleeve maxidress & jubah cotton denim yang stylish leh pakai g pejabat, kuliah, atau jalan2 saje.

    -->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    Tq ye:)

    ReplyDelete
  4. amboii..men teaser2 gitu ye anne..ehehehe
    gud luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. saja ja tu, mo update tp tiada msa jd kasi teaser ja la dlu.. hehehe

      Delete
  5. Assalammualaikum.

    ButterScarves ade buat GIVEAWAY: STYLE YOUR SCARVES! sape2 yang ade blog, bole bace entry ini. untuk tahu cara2 untuk sertai GA ini. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!

    http://inistoryku.blogspot.com/2012/12/giveaway-butterscarves-style-your.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bukan la, ni tali pinggang je.. xde kaitan ngn perut.. haha..

      Delete
  7. teman study UMP.. degree in civil and structural engineering.. haaaa.....

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. ni sblum ujian, bila dah nak kena uji smua muka kecut.. haha..

      Delete
  9. Assignment didahulukan, update ditangguhkan. Haha. Selamat study anne.

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain