Alkisah baju tunang...


Eh jangan salah paham..
Aku belum nak bertunang lagi..
kihkihkih..


Tengok baju ni.. Cantik kan??

Double Layer Peplum with Ribbon - by Bellaruddin


Kan? Kan?
Angguk cepattt!!
Ecehh.. Boleh pulak men paksa2 orang kan? hihi..

Alkisahnya...
Masa dalam kelas semalam, tunjuk gambar baju ni kat Min..
Aku cakap kat dia..

"Cantik kan?? Untuk pakai time tunang, kawin pun boleh"

Terus Min cakap apa tau??

"Nanti pakai baju kurung ja"

Aku?? 
Tetiba terpikir baju kurung yang aku pakai pegi kuliah..

--______--


Tapi aku takisah sebenarnya..
Nak tunang ka, nak kawin ka, biar la bersederhana.. :)

6 comments:

  1. mmg cntik bju tu..hihi.kurung pun ok pe..cun,

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, kurung pn dah makin femes gak skrg ni kn? boleh tambah macam2 kat baju tu smpai nampak cantik.. hehehe..

      Delete
  2. Hai, cantik gila baju tu, simple dan xdelah nmpk berat sgt, hehe sy pon klw kawen nt nk yg sederhana saje..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, kawin cara sederhana tu la yg bagus kan? hehe..

      Delete
  3. Tapi lawa gila baju tu. pakai time raya pun boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann?? sila la belanja sy bju ni.. kekeke~~

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain