Bosannya kerja hari Sabtu....


Yup, aku rasa bosan betul lau kerja hari sabtu ni.. 

Keja tak banyak tapi balik kul 5 jugak. 

Cuba la bos buat hari sabtu tu half day kan best.. 

Sekarang ni pun bukan aku ja yang takda keja, staf yang keja potong stiker p bantai tidur kat bilik sebelah.. 

Siap berdengkur lagi tau?? 

Yang sorang lagi menonton Vanilla Coklat kat handphone..
(Amboi, badan ketul2 muka ganas pun layan Vanilla Coklat jugak ka? :P)

Kalau la aku boleh tidur macam tu jugak kat opis ni kan ke heaven rasanya?? 

Ni ndak, ngantuk macamana pun terpaksa tahan jugak.. 

Ko gila nak tidur dalam opis yang ada sorang jak gegurl yang ayu, comel, lagi sopan dan bijaksana iaitu AKU..

Hakhakhak.. Kidding okei??

Tempat aku keja ni aku ngan wife boss ja yang berjantina wanita dan yang masih single but not available tu adalah aku sorang saja.. Huhu..

Buhsan yang amat.. 

-____-'


Gambar yang gelap gelita bermakna tuan punya blog sedang malas edit gambar

4 comments:

  1. sabtu cuti ler.. kerja wtpa. haha :D

    ReplyDelete
  2. mostly aku ingat hari sabtu half day ohh. ini mcm hari biasa pulak kan? aiyooo panat~

    ReplyDelete
  3. Kira Kekuri :: tu la ba.. pdhal xda jgk keja mo d buat.. buang masa jak ni.. hehehe..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain