Giveaway Contest By TwoSevenZeroSixZeroNine

Assalamualaikum..


Seorang makhluk Allah telah mentag aku untuk join GA ni..
Nasib baik syarat is veli de simple, so aku pun join la..
Hihihi..




Cara nak joingggg :

1. Follow blog penganjur.. 
2. Buat entry fasal giveaway nih.( wajib letak banner okayyy)
3. Tag 4 orang blogger lain.


Me want to tag this lucky blogger.. Hihihi..



The hadiah is sooo gegurl tauu??
So, blogger gegurl boleh la join ini GA..
Jom reramai support blogger baru ni..
Moh le kiter mengembangkan lagi dunia blogger ini..
Di samping dapat berkenalan dengan blogger baru kan??





27 comments:

  1. good luck!!
    dari segmen yang sama
    http://celotehfarishah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. all the best
    singgah n follow dari segmen yang sama
    http://khatyaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. soriiiii.. lupa.. hihi..
      next time akak tag okei? ^___^

      Delete
  4. saya join jugak!

    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiii~ rajin nya dia join GA.. best of luck tau!! :D

      Delete
  5. Good luck dear!

    BTW, akak tag Anne kat sini http://blog-wafee.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  6. good luck
    khaty tag untuk The Versatile Blogger Award (tak reti nak buat link)

    ReplyDelete
  7. thanks tag Anne, nanti ada masa saya join :) good luck ^^

    ReplyDelete
  8. Thanks sbb tag! Anyway.. GOOD LUCK kak... chaiyok2!!

    ReplyDelete
  9. unik giler nama GA ni.. ahakss..
    lama tak singgah cni.. harap cik anne sihat ajer.. :)

    ReplyDelete
  10. xsempat join. T.T thank you tag anne. hehe

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain