Mini Merdeka Giveaway

Assalamualaikum..


Aku kena tag join GA ni..
So, meh la kita menjoinkan diri memandangkan the rules is very the simple..
Hehehe..




Okei, suma rules dah buat..
Blog dua2 dah follow..
Page pun dah like..
Intagram pun dah follow..


So, nak tag sapa ekk? Aku nak tag insan bertuah ni la.. Hihi..
- Aqileh
- Ecah -


Done..
Gud luck untuk semua!!



11 comments:

  1. Akak, tiba tiba saya rasa bertuah singgah di sini haha.. gudluck nauuuuuuuuuunaunauuu.. hehe thanks taggg

    ReplyDelete
  2. bw here n folo..gud luck ye!jemput singgah juga..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. good luck yer !

    btw, salam perkenalan. jemput ke blog saya. kisah gigih saya menurunkan berat badan selepas bersalin dan bekerja dari rumah .

    nice blog . tq

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain