Entry Perasan!! haha..

Assalamualaikum & selamat tengah hari kawan2 blogger.. :)


Selamat menjalani ibadah puasa di hari yang ketiga.. Ada yang x posa ka? Syukur aku sempat posa di hari pertama.. Hehe.. 

Kemarin adalah hari yang sangat membosankan sebab aku x dapat log in belog ku yang tersayang ni.. Tension jugak la, try banyak kali tapi x dapat2 jugak.. Alhamdulillah hari ni dapat buka sudah.. Boleh suda p komen2 d belog yang lain.. Hihihi..

Pastu tadi pagi tiba2 teringin mo letak Facebook Like di belog ku ni.. Hehe.. Orang len ada Facebook Like, aku pun menggedik jugak mo buat.. Hahaha.. Page untuk belog ku ni dah lama ada tapi hari tu aku remove sebab memberatkan belog ku yang sudah sedia berat masa tu.. *Err.. sekarang da ringan ka atau masih berat jugak??* Hehehe..

Benda ni x penting sebenarnya kan?  Tapi aku mo jugak tau berapa ramai yang suka belog ku.. Betebiat ja kan?? Sekali-sekala bha, nanti boring aku remove la balik.. Hahaha..Apa lagi, sapa yang suka belog ku ni cepat2 la Like ya? Hehehe..

Okehh, hari ni Wordless Wednesday tapi aku lum jumpa lagi gambar yang aku mau.. Petang sikit la baru aku post.. Cabaran 10 Hari tu pun nanti malam ckit aku buat.. Sudah tertangguh kemarin, mana boleh tangguh lagi kan? Nanti ada yang tertunggu-tunggu.. Wahh, bajet pemes la plak.. Hahaha..

Bha, mo sambung buat keja dulu ni.. Mesti rajin2 buat keja, mana tau bos baik hati bagi aku bonus sempena perletakan jawatan ku ujung2 bulan ni.. *Perasan!!* Muahahahahaha...


Anne ::  Ndak posa pun macam posa jugak.. Huhuhu..

8 comments:

  1. rajin-rajin lah kerja.. dapat duit raya..

    ReplyDelete
  2. sudah si Aki like.. Hahaha.. Bah,selamat meletak jawatan.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  3. ohh aku xda ohh yang 'like' page ni, simpan di entry jak.ehee
    ndak mampu =p

    ReplyDelete
  4. mau gitau, aku uda like blog kamu. hahaha

    ReplyDelete
  5. aiman :: insya Allah, tgh merajinkan diri la ni.. haha..


    Aki :: ya, slmt jugak.. hehe.. thanks like aa.. klu ada ko pnya page nnt aku like jugak.. hehehe..


    kira:: ndak mampu knapa? hehe


    dayang :: ok,noted! hehe.. thanks ya! hihi..

    ReplyDelete
  6. Mau juga aku buat Facebook like tp blum cukup konfiden

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain