Ayat mengorat paling tak boleh blah!!


Klik untuk mata yang sihat

21 comments:

  1. Replies
    1. tu la.. agak2 berkesan tak ngan org ppuan cara ni? haha..

      Delete
  2. Replies
    1. a'ah, try semua tau? kot2 ada yg menjadi.. hohoho

      Delete
  3. ini kali lah kak anne! hahahaha hampeh ayatnya, mo muntahhh! wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sama la.. lau kena sma kkak, kkak ignore jak tu lelaki.. hahaha

      Delete
  4. mata porche konon..nak gitau dia ade keta mahal giler laaa..buwekk!!hahaha

    ReplyDelete
  5. masa suka2 guna ayat manis nie,,lau x,,mcm2 bhasa kuar,,hehe,,

    ReplyDelete
  6. num 4 paling hampeh. bidadari syurga konon. and nak copy num 6 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ah, macam je pnah nampak bidadari syurga tu mcmana..
      silakan, copy je.. ;)

      Delete
  7. hahahahaha... takpe.. saya guna ayat yang lagi power... ayat saya.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aujinz xpe, mesti dah terer mngayat kan?
      hehehe..

      Delete
  8. Replies
    1. agak2 la kan lau mo mengayat guna ayat begini.. haha..

      Delete
  9. yang no 9 tuh memang tak boleh blah . haha :p

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain