Tak tahu p bunuh diri..



Kredit : Hampeh e-Cards


Syafiq.. Syafiq..
Isk.. Isk.. Isk..
 *tunduk geleng2 pala*

Semoga tahun ni membawa lebih banyak kebaikan buat kita semua.. :D
Selamat tahun baru Hijrah 1434..
Marilah berhijrah ke arah kehidupan yang lebih diredhai Allah SWT..


14 comments:

  1. Replies
    1. syafiq tu buat lawak ke ape..mak aihh
      salam maal hijrah :)

      Delete
    2. dia x sedar kot tahun hijrah dah abis.. hehe..

      Delete
  2. Ish2...nape la cakap gitew...kan bagus kalau explain leklok..yelah, kit atakleh expect semua org alert kan..erm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe yg nama Megat tu marah kena gelak oleh syafiq.. hehehe...

      Delete
  3. alaaa, kesian diaa tak tahu. mesti maluu kan. takpe, sama2 ingatkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. lpas megat dah balas komen, syafiq trus delete komen die.. tp smpat jgk org ni printscreen.. hehe..

      Delete
  4. kih kih kih... hambik... sebijik kat dahi...

    ReplyDelete
  5. apa dah budak itu..hahha..baru ia tahu kena meradang sudah ia.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, suka btul kasi ketawa orang kan.. sendiri suda yang malu.. hehe..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain