Contest My Top Refferal by Blog Bingkisan Hati

Assalamualaikum WBT.. Jangan tak jawab pulak ya?? hihihi..

Malam ni merajinkan diri untuk join segmen, eh contest sebenarnya.. 
Rasanya ni pestaim kot aku join contest ni. 
Thanks to Rai yang dah tag aku.

Nak join sila klik banner comel kaler pink kat bawah ni eh?


Syarat-syarat nak join 
1. Opkos la follow blog tuan punya contest kan? Okei, done!


2. Follow blog Faizal Raffali. Okei, done jugak! :D


3. Klik fanpage Blog Bingkisan Hati, HIjab Seekers by Ayesah Fiqa dan djdanchef. Ni pun sudah.. :)

Hadiah-hadiah pun menarik!
Just klik banner kalau nak tengok..
Meh la join ramai-ramai! :D



21 comments:

  1. bw dari segmen yg sama :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

    jom singgah, tinggalkan komen di entry dan join segmen nie pulakk..

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. saya masih tak faham konsep dia.... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku faham tp aku tatau cane nak terangkan kat ko.. hehe..

      Delete
  3. hello darla :)
    gud luck and all the best ya~!!!

    lot's of ♥♥♥,
    Hernyzar Helmizan

    ReplyDelete
  4. Good luck :)

    Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain