Ah? November sudah??


Sumber : Google

A'ah.. Cepatnya masa berlalu kan? *Ceh, ayat lapuk betul.haha..* Selamat datang November! Be nice to me hokehh?? Semoga bulan ni memberikan banyak kebaikan dan kenangan yang indah buat kita semua. Ecewahh.. Boleh tak mintak semoga bulan ni aku kawin?? Hahaha...

Sebenarnya, ikutkan hati aku nak update dari semalam lagi tapi tubuh yang slim melim *aamiin* ni tidak mengizinkan dahku untuk update.. Tetiba ja senggugut datang mengganggu kesihatan perut sihat aku ni.. Dari tengah hari sampai la malam aku terbaring ja kat katil yang tilamnya sangat la nipis sampai terasa papan kat bawah tu.. Sangat tak selesa.. Tapi apa boleh buat kan? Untung la ada tilam dari takda.. Hehehe...

Tapi dalam tak sihat semalam pun sempat jugak aku jenguk blog ni, approve komen, balas komen, singgah blog kawan2 yang lain.. Superwoman sungguh ku rasa diri ini.. Tapi update tak larat plak.. Kehkehkeh... Ada jugak kawan blogger yang tanya bila update.. Auww.. Terharu i taww.. Hihi.. Thanks aa.. Thanks jugak pada yang rajin singgah blog tanya khabar, komen entri, pot pet pot pet kat shoutbox.. :D

Stop sini je la dulu, nak buat assignment. Cuti dah nak abis.. Housemate pun esok lusa dah balik sini.. Uwaaaa~~ Kurang privacy la suda ni.. Sebelum ni suka-suka hati ja sorang-sorang kat umah. Walaupun sunyi & sedikit seram di waktu malam. Hekhekhek...

Jangan gelak tau? Aku tak pandai lukis.. :D
Lecturer suruh kitorang design ikon yang unik. Aku dah penat lukis tapi satu idea pun takleh pakai.. Huhuhu...


6 comments:

  1. iye bah..november sudah..ceh,x pandai lukis kunun kau..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira nda pndai la ba tu.. lau pndai suda ku lukis muka ku sndiri.. haha..

      Delete
  2. macam ucapan tahun baru gitu kak oi. hehe. kahwin tahun depan jela. peeewit :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. da x sabar nak taun baru ni.. hehe.. taun dpan eh? aminn.. kekeke..

      Delete
  3. semoga bulan ini lebih baik dari bulan sebelum nie...

    saya dah update
    selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks & selamat hari raya aidil adha jgk.. :)

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain