Wordless Wednesday ~4~







10 comments:

  1. Nang,sa suka tu pengkomen tegar punya widget.. Hehehe.. ^_^.v.. Hm,mari sa cuba tafsir ni gambar.. arggghhh.. tia dapat.. pasal apa ni nang?? ^_^.v..

    ReplyDelete
  2. aku tau knapa ko suka..
    hehehe..

    simbol heroes bha ni, yg drama d tv tu.. lma suda aku ketinggalan crta ni.. pemes dulu msa d poli.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. nah tengok.. naik lagi.. hahaha.. ^_^.v.. Hm,minta tu widget nang.. mau menghargai pengkomen juga ba c Aki.. ^_^.v.. Ataupun mo register2 lagi tu??

    Hehehe.. iyakan,patut la familiar.. c Aki nda pernah tengok ba.. Tu la.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  4. Haha sy pun blur tgk ni simbol..ohh heroes pula..sy pun rajin ni tgk masa 1st season..tp pastu x tgk lg sejak kesibukan melanda..huhu..

    ReplyDelete
  5. Aki :: ko ambik jak coding nya d bwh tu.. x pya register lg.. hehe..


    Aemy :: aku masa d poli jak tgk sbb ada kawan rajin mendonlod.. hehe..

    ReplyDelete
  6. yeah... hehehe.. senang ba pula.. TQ Nang.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  7. penat nak tengok sampai habis citer Heroes ni...da sampai 4 season kot kalau tak silap...heee~

    ReplyDelete
  8. Izzat :: iya pastu 1 season byk episod lg.. mo donlod pn ragu2.. hehe.. akan datang ada season 5 lg.. :)

    Ufaa :: tlampau byk bha episod ny.. (pdahal kalau korea, sanggup jgk biar byk episod).. hehehe...

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain