Ahad yang macam-macam ada..


Banyak sangat nak update tapi mood tu kejap ada kejap takda.. 

1. Tadi pagi aku ikut roomate aku ngan kawan2 dia pegi Aeon kat Rawang.. Ingat just pegi jalan-jalan beli barang ja, rupanya Mira belanja kitorang tengok Aku Terima Nikahnya.. Pergghhhh... Untung giler aku join.. Thanks to Mira yang sanggup belanja kitorang tengok wayang.. Kihkihkih.. Nanti aku cerita lebih lanjut lagi eh?

2. Aku bersyukur sangat sebab Kanda ku dah ok.. Dia dah tegur aku.. Sebelum ni ada problem sikit tapi aku malas nak cerita kat sini.. Hehehe.. Kesabaran ku terbalas akhirnya.. Syukur alhamdulillah,ya Allah..

3. Tadi pegi beli makanan kat bawah, dalam pukul 10 gitu la kalau tak silap.. Sambil tunggu makanan tu siap masak, aku tengok la tv.. Then ternampak iklan 100 Plus.. Starring by.... Dato' Lee Chong Wei.. Alaaa.. Yang dia lawan main badminton ngan sorang budak tu.. Pastu tetiba ramai yang datang bawak raket nak lawan ngan Chong Wei.. Comel je tengok DLCW dalam iklan tu.. Hehehe.. Kalau tak tengok lagi, apa kata korang duduk depan tv, pastikan tv3 eh? Pastu tunggu la sampai iklan tu muncul kat kaca tv korang.. Hehehe~~

Okehh, tu je dulu untuk entri di awal Isnin ni.. Nak tidoooo... :D


12 comments:

  1. Replies
    1. best sgt!! 4.5/5 bintang.. hehe..
      pegi la tgk.. hihi..

      Delete
  2. memang macam2 sedapnya. btw singgah.

    ReplyDelete
  3. dlcw mmg nampak comel kan dlm iklan tu hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? senyum2 sndr sy tengok iklan tu.. kikiki~~

      Delete
  4. amboi, macam takde mood je yea nak update blog ? sama la kite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh untung la da abis exam.. hehe..
      sy plak khmis ni da start cuti midsem.. bole bw puas2 gak.. huhu~~

      Delete
  5. besh tak cerita aku terima nikahnye..heheh..btw i folo u..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos la best!! hihi.. x rugi la pegi tengok.. :)

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain