Aku dah gemuk.. Yeahh....


Kemarin lepas kelas singgah jap kat kedai di Taman U tu..
Jalan sorang2 sambil window shopping..
Ahakss..
Pastu ternampak satu baju tshirt ni..
Kebetulan baju tshirt aku banyak yang dah buruk(hahaha), so aku pun teringin la beli yang baru setelah ternampak harganya yang agak murah sedikit..
Hehehe..
Setelah puas belek-belek baju tu, aku pun membuat keputusan untuk membelinya..
Masa belek2 tu ingatkan baju ni longgar kat badan aku..
Sampai umah aku terus basuh baju tu..
Hari ni bila dah kering, eksaited yang amat nak pakai..
Maklum la baju baru..
Kehkehkeh...
TAPI.... 
Baju tu kecik aaaaa....
Takda la kecik betul pun, cuma ngam2 kat badan..
Ingatkan longgar macam baju Angry Bird kaler pink aku kat bawah ni..

Kitorang dulu geng budak hostel.. hihi....

Boleh pakai kat bilik je baju ni..
Takleh pakai kat luar, cekci..
Ketara montot..
Hahaha...
Tapi, bila pikir2 balik..
Aku rasa, aku dah gemuk..
Sebab tu baju tu ngam2 kat badan..
Sedapkan hati sendiri..
Hahaha...


2 comments:

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain