Kawan2, vote saya boleh??

Assalamualaikum...

First, mo gtau yang ni adalah entri melekat dan akan melekat sehingga 25 April ni..
New post ada d bawah ya??
Second, mo mintak tulung ngan korang2 semua.. hehehe..
Boleh bha kan? Bukannya susah pun.. Senang jak ni.. Teruskan membaca.. ^_^


Buat pertama kalinya aku telah men'join'kan diri ku ke dalam contest2 ni.. Ndak yakin mo join sebenarnya.. Aku sedar diri ku ini tidak la se'gojes' peserta2 lain.. *Adei, cian ny.. Huhuhu..*  Aku suka cuci mata d cni.. Ada blouse comel2, cardigan, bag n macam2 lagi la..Pendek kata, macam2 ada.. Hihihi... So, boleh vote untuk aku ka?? Kasi menang la aku wang besar.. Hehehe...

Cara-caranya...
Mula-mula, 'Like' page ni --> Rosesview 
Pastu 'Like' pic aku..
Senang kan?? Cuma perlu kerajinan untuk Like jak.. Hehehe.. Lau da like tu tinggal2 kan la komen kamu.. Hihihi...

Makan laici, main guli,
Kamu undi, aku hepi..
(^_^)v


16 comments:

  1. zOeY zAu YaH : Thanks! gd luck to u too.. =)

    SheNn : makaC! =)

    ReplyDelete
  2. auww comeynye entry...sayangg r kat nang;P

    ReplyDelete
  3. hehee... makaC kak.. syang kak lili jgk.. hihi...

    ReplyDelete
  4. echa Rierie & Sudir Suichi :: Tengkiu byk2! ^_^

    ReplyDelete
  5. Aku jumpa blog ko d page WSB hihi
    Aku sdh follow blog ko
    Ba pa lg…follow la blog aku hihi
    Klik link blog aku d bwh ni…
    Mgkn ko bleh buat link mcm aku ni…dpt duit wooo hihi
    Slmt bkenalan ya
    http://adf.ly/YINd

    ReplyDelete
  6. gud luck!!!

    singgah di sini smbil baca n3...

    singgah2 la disini
    dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. kalau menang dapat apa ni?

    nak join juga!

    ReplyDelete
  8. dapat hadiah dari website tu la..
    tp tutup suda dear.. hihi..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain