Good News = Bad News

Assalamualaikum & selamat tengah hari.. ^_^

Tadi pagi Kanda ku kol. Masa tu aku masih dalam bas lagi. Tiba2 jak dia kata,

"Wui cerahnya cuaca d KK hari ni.."

Aku yang baru mo cakap hello terus kebingungan kejap.. Eh, dia d KK ka ni? Pastu dia sambung lagi,

"Bestnya ni jalan2, cerah jak cuaca, ndak hujan.."

Aku rasa macam ndak percaya jak Kanda ku ada d KK. Aku yang tengah eksaited + ndak percaya terus tembak soalan bertubi-tubi macam M-16 ke Kanda ku.. Terus ndak da ruang untuknya mo menjawab.. Hihihi.. 

Rupanya dia ikut kawannya p hantar sapi tapi aku ndak tau hantar p mana. Hari tu dia ada gtau jugak tapi aku ingat ndak jadi.. Dia kol tadi pun guna phone kawannya, konpem kanda ku xda kedit ni..

Aku hepi sudah, ingatkan dapat jumpa rupanya tidak sebab dorang balik LD hari ni jugak.. Wuwuwu.. T___T 
Sedih banget nih.. Tapi xpa la, lau aku dapat Medsi tu dapat jugak aku balik kampung jumpa dia.. Hehehe..


Anne bilang :: Teringin betul mo jumpa dia.. Sabar la wahai hati... =_=

4 comments:

  1. iya, sian tul ni.. mo balik kampung pun jauh betul.. hehe..

    ReplyDelete
  2. anduk bah.. kesiannya dia.. sabar jak la.. jom maen rindu2.. haha

    ReplyDelete
  3. @adan :: jom la,xda kawanku maen rindu2 ni.. hahaha..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain