Saya Lapar!!!

Assalamualaikum... :)

Takda mo post apa-apa yang best malam ni.
Cuma mo gtau jak...
Aku LAAPPAAAAAAARRRRRRR sangat2...
Huawawawawawa...
Ada sapa-sapa ka mo belanja aku makan??
D Tanjung Aru ka, Pizza Hut ka, McD ka...
Mana-mana la yang halal, janji kenyang perut then suka ati...
huhuhu...

Aku ada tengok iklan keja kosong di Mudah.my tadi..
Ada satu jawatan tu, dia minta resume, photo A4 size and related certificates...
Hah?! Betul ka dia mo gambar size A4??
Aku ndak salah tengok ka??
A4 tu saiz kertas yang biasa bikin print tu kan??
Correct me if I'm wrong, k?
Terus bepikir aku..
Gambar saiz apa aku mo send ni..
Aku mana da gambar saiz besar camtu...
Wawawawawa....


2 comments:

  1. Anda d tag... hahaha
    http://cakapbisa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. lapar jgak la,.he3
    eh haah la,.A4,.besar tuh,.biar btol,.ha3

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain